remember the alamo

9 oktober  “Still Remember The Alamo”

In maart kon de wedstrijd vanwege de corona maatregelen niet doorgaan. Nu gaan we post pandemic op 9 oktober “Remember The Alamo”alsnog schieten!

Het inschrijfformulier komt later nog op de site en in de nieuwsbrief, dus houdt de site en mail in de gaten!

Im März wurde der Wettbewerb aufgrund der Corona-Maßnahmen abgesagt. Wir drehen “Remember The Alamo” Post Pandemic am 9. Oktober!

Das Anmeldeformular wird später auf der Site und im Newsletter sein, also behalten Sie die Site und die E-Mail im Auge!

“Remember The Alamo” is een Cowboy Action Shoot wedstrijd welke elk jaar in Maart wordt gehouden op de banen van SV Davy Crockett. Er wordt geschoten met twee revolvers, een repeteer geweer en een coachgun. De wedstrijd bestaat uit 6 ” stages”, elke stage heeft weer een ander verloop. Doel is om zo snel mogelijk en met zo min mogelijk missers de stage te volbrengen. De kleding is tijdens een CAS wedstrijd zeer belangrijk, iedere schutter is verplicht in een western outfit te verschijnen. Uiteraard staat de veiligheid voorop, elke deenemer is ook verplicht om een speciale veiligheids cursus te volgen welke met een goed resultaat moet worden afgesloten om te kunnen deelnemen aan een CAS wedstrijd. Voor meer informatie over deze dynamische sport, kijk op de website van de DWSA