remember the alamo

“Remember The Alamo” is een Cowboy Action Shoot wedstrijd welke elk jaar in Maart wordt gehouden op de banen van SV Davy Crockett. Er wordt geschoten met twee revolvers, een repeteer geweer en een coachgun. De wedstrijd bestaat uit 6 ” stages”, elke stage heeft weer een ander verloop. Doel is om zo snel mogelijk en met zo min mogelijk missers de stage te volbrengen. De kleding is tijdens een CAS wedstrijd zeer belangrijk, iedere schutter is verplicht in een western outfit te verschijnen. Uiteraard staat de veiligheid voorop, elke deenemer is ook verplicht om een speciale veiligheids cursus te volgen welke met een goed resultaat moet worden afgesloten om te kunnen deelnemen aan een CAS wedstrijd. Voor meer informatie over deze dynamische sport, kijk op de website van de DWSA

Deelnemen?

Nieuwsgierig geworden en lid van de DWSA en in het bezit van de VeRT? Vul dan de onderstaande velden in en je krijgt automatisch updates over onze CAS wedstrijden!

Teilnehmen?
Sie sind neugierig geworden und sind Mitglied der DWSA und Inhaber der VerT geworden? Dann füllen Sie die unten stehenden Felder aus und Sie erhalten automatisch Updates zu unseren CAS-Wettkämpfen!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.